Yrityksemme on laajentunut vuosien ja vuosikymmenten aikana runsaasti. Voisi oikeastaan sanoa, että olemme levinneet yhdeltä paikkakunnalta koko Suomeen. Toimipisteemme löytyy Helsingistä, Turusta Sekä Oulusta. Olemme kuitenkin palvelualtis yritys ja tulemme tarvittaessa mihin tahansa sekä toimitamme myös tuotteita ympäri Suomen.

 

Alcu-tuote kasvaa ja laajenee kovaa vauhtia. Tulevaisuudessa tulet löytämään toimipisteitämme yhä useammalta paikkakunnalta. Olemme kuitenkin jo nyt levittäytyneet kattavasti koko Suomen alueelle. Tule käymään lähimmässä toimipisteessä niin keskustellaan lisää kahvin ja pullan äärellä. Mikäli toimipisteemme on sinulle liian kaukana niin ota yhteyttä ja sovi tapaaminen. Myyjämme ajelee mielellään maakuntiin tutustumaan mahdolliseen kohteeseen sekä asiakkaaseen. Myyjämme myös mielellään tuo asiapapereiden sekä mittanauhan lisäksi kahvia ja pientä syötävää tullessaan.

Helsinki

Osoite: Helsingintie 85 A 4 000010 Helsinki

Puh: 8740914

Turku

Osoite: Turuntie 60 C 23450 Turku

Puh: 987345

Oulu

Osoite: Oululaisenkuja 4 B 4 kerros 945321 Oulu

Puh: 4445672

Myymälämme on avoinna kaikkina arkipäivinä 07:00-16.30. Tule ihmeessä paikan päälle niin jutellaan lisää ja katsotaan sinulle juuri sopiva lämmitin. Myymälöiden yhteydessä on myös noutopisteet, eli voit noutaa tilaamasi tuotteen juuri siitä noutopisteestä mistä haluat.

Ahkerat kuskimme kuskaa lämmittimiä lähes tauotta ympäri Suomen tehtaalta myymälöihin. Mikäli haluat tilaamasi tuotteen toimitettuna suoraan kohteeseen niin sekään ei ole kuskeillemme ongelma. Olemme täyden palvelun talo, monessakin mielessä.

Myymälöiden lisäksi yrityksellämme on iso tuotantotehdas Tampereella. Tampereella ei vielä toistaiseksi ole suoranaista myymälää, mutta nouto onnistuu myös sieltä. Tulevaisuudessa myös Tampereen tehtaan yhteyteen tulee iso myymälä, josta löytyy kaikki mahdolliset palvelut. Myymälää kuitenkin vasta rakennetaan joten valitettavasti Tampereen seudun asiakkaat joutuu vielä hetken odottelemaan. 

Tampere

Osoite: Tamperelaisenkuja 3 24560 Tampere

Puh: 1119040

Eletään 2000-lukua joka on vahvasti internet aikaa, joten löydät Alcu-tuotteen myös netistä. Palvelemme asiakkaita tällä internet sivulla, Facebookissa sekä Whatsappilla. Oli kysymyksesi sitten pieni taikka suuri, niin koskaan ei ole väärä hetki ottaa yhteyttä. Palvelemme erittäin mielellämme. Myös perinteinen sähköposti kulkee ja vastaamme niihin pikimmiten. Sivuillemme on myös rakentumassa parhaillaan kätevä ja nopea chat palvelu. Myös siellä autamme tulevaisuudessa aamusta iltaan.

Sähköposti: alcu.tuote@gmail.com

Whatsapp: alcu.tuote@gmail.com

Facebook: Alcu-Tuote