Historiaa

Alcu-tuote on yhtiö joka on perustettu jo vuonna 1984. Voimme siis helposti sanoa, että tiedämme mitä teemme ja myymme. Yrityksen taustalla on osaamista ja tietotaitoa vuosikymmenten matkalta. Sekä tuotteet, valmistustavat, että materiaalit on muuttuneet tuona aikana. Yksi asia on kuitenkin pysynyt matkan varrella ja se on yrityksemme työntekijät. Yrityksen taustalla sekä päivittäisessä toiminnassa on edelleen pääosin samat henkilöt kuin 80-luvulla aloittaessa.

Toki toiminta on laajentunut ja kasvanut hurjasti noista päivistä ja työntekijöitä on palkattu eri tehtäviin lisää. Jokainen työntekijämme on kuitenkin alan rautainen ammattilainen ja tuntee tuotteet, valmistustavat sekä materiaalit. Jokainen Alcu-tuotteella aloittava työntekijä käy tarkan perehdytyksen sekä tarvittavat koulutukset. Voit olla siis luottavaisin mielin asioidessasi meidän kanssa.

Yrityksellä on toimipisteitä Helsingissä, Turussa sekä Oulussa. Toimitamme kuitenkin tuotteita koko Suomen alueelle ja tarvittaessa jopa rajojen ulkopuolelle. Tulemme myös tarpeen tullen paikan päälle katsomaan kanssasi millaisesta tilasta on kyse ja mikä lämmitin siihen mahdollisesti parhaiten sopisi. Myyjämme myös tekee kanssasi suunnitelmat paikan päälle sekä suorittaa tarvittavat mittaukset. Mittausten jälkeen saat myös tietenkin erittäin tarkan hinta-arvion kokonaiskustannuksista. 

Ideamme

Ideamme ja intohimomme on tuottaa ja toimittaa juuri oikeanlaista lämpöä oikeaan kohteeseen. Oikealla lämmöllä parannetaan ilman laatua sekä tietenkin myös rakennuksen ikää. Myös energiakustannukset laskee huomattavasti mikäli valittuna on energiatehokas sekä oikean kokoinen lämmitin. Energiatehokkuus onkin myös ehdottomasti nykyaikaa. Yrityksessämme työskentelee ihan oma osastonsa joka suunnittelee ja kehittää jatkuvasti entistä taloudellisempia lämmittimiä. Mallistomme onkin koko ajan aivan siellä kehityksen kärjessä, sekä päivittyy tiukalla tahdilla. Jokainen tuote käy tietenkin ennen markkinoille läpi tiukat testit ja tutkimukset, jotta asiakkaille olisi tarjolla vain kaikkein parasta.

Teemme siis vuosien kokemuksella ja intohimolla sitä minkä parhaiten osaamme, lämpöä. Lämpöä me jokainen kaivataan ja sitä saat luottamalla meidän tuotteisiin. Se on ikävä tunne olla mökillä tai kotona, kun kylmä ja kostea iskee luihin ja ytimiin. Ole yhteydessä meihin ja laitetaan sinunkin lämmitimet vihdoin 2000-luvun vaatimalle tasolle. Hyvästi kylmyys ja kosteus sekä isot energiankulutukset.