Sivulta löydät kattavasti esiteltynä kaikki yleisimmät tuotteet joita varastostamme löytyy. Vaikka itse sanommekin niin valikoima on erittäin laaja ja siitä löytyy taatusti lämmitin jokaiseen tarkoitukseen. Ja jos ei jostain syystä löytyisi niin sitten me teemme sinulle sellaisen. Muista, että saat tilaamalla jokaista tuotetta juuri sen kokoisena ja näköisenä kuin tarvitset. Meille ei ole liian pientä tai suurta kohdetta joka kuivata tai lämmittää.

 

Valikoimassamme on siis konvektoreita, käyttövesipattereita, kosteiden tilojen lämmittimiä, vaativien huonetilojen lämmittimiä sekä erikoislämmittimiä. Siinä on sellainen lista, että löytyy taatusti se juuri sinun tarpeelle sopiva. Valitse sopivin tai ole yhteydessä ja anna meidän tehdä valinta puolestasi.

Konvektorit

Löydät valikoimastamme suuren määrän erilaisia konvektoreita joiden joukosta valita se juuri sinulle sopiva. Konvektorit valmistetaan hitsaamalla alumiinista ja viimeistellään ruuviliitoksin. Käytämme konvektoreissamme vain parhaita ja laadukkaimpia materiaaleja. Jokainen konvektori tehdään käsityönä ja tarvittaessa asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Käyttövesipatterit

Löydät valikoimastamme myös paljon erilaisia ja kokoisia käyttövesipattereita. Oli tilasi sitten pieni taikka iso niin lähes jokaiseen tarpeeseen löytyy käyttövesipattereita ihan hyllystä. Mikäli kyseessä on jokin erikoinen koko niin valmistamme patterin sinulle mittojesi mukaan.

Kosteiden tilojen lämmittimet

Varastostamme löytyy myös kattava valikoima erilaisia kosteiden tilojen lämmittimiä. Oli kyseessä sitten kerrostalon wc tai uimahallin saunaosasto niin meiltä löytyy siihen lämmitin. Myös kosteiden tilojen lämmittimiä valmistamme tapauskohtaisesti mittatilaustyönä.

Vaativien huonetilojen lämmittimet

Mikäli lämmitettävä kohteesi on ns. vaativa huonetila niin valikoimastamme löytyy lämmitin myös siihen. Vaativien huonetilojen lämmittimiä ei varastostamme löydy niin montaa erilaista valmiina. Hyvin usein näiden lämmittimien kohdalle myös huonekoko on vaativa, joten ne valmistetaan mittatilaustyönä. Varastostamme löytyy kyllä yleisimmät peruskoot ja mikäli jokin niistä käy niin saat lämmittimen heti noudettaessa.

Erikoislämpöpatterit

Sitten on olemassa vielä erikoislämpöpattereita ja niitäkin löytyy varastostamme. Erikoislämpöpattereiden kohdalla on sama asia ettei valmis valikoima ole niin suuri. Erikoislämpöpattereiden kohdalla pätee myös usein se, että myös tila ja sen mitat on erikoiset. Ammattilaisemme tuotannossa kuitenkin valmistavat lyhyessä ajassa sinulle juuri sellaisen erikoislämpöpatterin, kun haluat.